Maatwerkprogramma’s?

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een maatwerkprogramma? Neem contact op voor een gesprek met een van onze programma-ontwikkelaars.

We gaan dan vrijblijvend met je om tafel zitten voor een intake zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden en opbrengst. Stuur hiervoor een mail naar vooruit@aderacademie.nl of bel 053 – 30 20 30 6.

Masterclass: Visueel Leiderschap met Fantastische Flipovers

Voor ondernemer, bestuurder, coach, manager of consultant is dit een onmisbare vaardigheid waarmee je mensen sneller in beweging krijgt!

Masterclass Visueel leiderschap met fantastische flipovers

In samenwerking met Endegroot organiseert de Ader Academie een 2 daagse masterclass “Visueel leiderschap met fantastische flipovers”. Met deze Masterclass voer je regie op je visuele communicatie en kun je complexe boodschappen of informatie eenvoudig overbrengen. Je wordt begeleid door een ervaren senior Grafisch Facilitator met veel ervaring uit de praktijk.

Meerdere data

Meer informatie

Masterclass: Drijfveren In Beeld met behulp van BUTTONS

Voor alle coaches, trainers en HR-professionals die mensen intrinsiek willen motiveren

Masterclass Drijfveren In Beeld

In deze tweedaagse masterclass leer je hoe je de drijfveren van mensen en teams in beeld brengt en hoe je hen beter laat presteren door ze te laten werken vanuit hetgeen hen drijft. Wil je ook meer impact creëren als coach? Wil je mensen en teams de energie geven die hen in staat stelt doelen en ambities te verwezenlijken? Volg de masterclass van Marcel Disberg

1/2 oktober 2020

Meer informatie