Maatwerkprogramma’s?

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een maatwerkprogramma? Neem contact op voor een gesprek met een van onze programma-ontwikkelaars.

We gaan dan vrijblijvend met je om tafel zitten voor een intake zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden en opbrengst. Stuur hiervoor een mail naar vooruit@aderacademie.nl of bel 053 – 30 20 30 6.

Masterclass: Visueel Leiderschap met Fantastische Flipovers

Voor ondernemer, bestuurder, coach, manager of consultant is dit een onmisbare vaardigheid waarmee je mensen sneller in beweging krijgt!

Masterclass Visueel leiderschap met fantastische flipovers

In samenwerking met Endegroot organiseert de Ader Academie een 2 daagse masterclass “Visueel leiderschap met fantastische flipovers”. Met deze Masterclass voer je regie op je visuele communicatie en kun je complexe boodschappen of informatie eenvoudig overbrengen. Je wordt begeleid door een ervaren senior Grafisch Facilitator met veel ervaring uit de praktijk.

Meerdere data

Meer informatie

Masterclass:Zakelijk Tablet Tekenen

Leer snel en eenvoudig tekenen op een tablet en hoe jij een (online) meeting kunt samenvatten in beeld en tekst met behulp van Autodesk Sketchbook.

Masterclass Zakelijk Tablet Tekenen

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die een basis heeft in tekenen en op een simpele manier digitaal wil leren tekenen zodat informatie beter blijft hangen. Ben je op zoek naar hoe je snel en makkelijk zaken kunt verbeelden op een tablet? Wil je jouw eigen tekeningen gelijk digitaal kunnen toepassen?  Dan is deze masterclass voor jou!

Meerdere data

Meer informatie

Gratis Webinar: Zakelijk Tablet Tekenen

In dit gratis webinar leer je 3 vaardigheden om digitaal te tekenen op een tablet. Heb je geen tablet maar wil je zien of deze tool jou helpt in je werk? Schrijf je nu in!

Masterclass Zakelijk Tablet Tekenen

Zakelijk Tablet Tekenen is de volgende stap voor jou, breng je vaardigheden naar een nieuw digital platform, boost je tekeningen,
deel je ideeën, boost jezelf!

Meerdere data

Meer informatie

Masterclass: Drijfveren In Beeld met behulp van BUTTONS

Voor alle coaches, trainers en HR-professionals die mensen intrinsiek willen motiveren

Masterclass Drijfveren In Beeld

In deze tweedaagse masterclass leer je hoe je de drijfveren van mensen en teams in beeld brengt en hoe je hen beter laat presteren door ze te laten werken vanuit hetgeen hen drijft. Wil je ook meer impact creëren als coach? Wil je mensen en teams de energie geven die hen in staat stelt doelen en ambities te verwezenlijken? Volg de masterclass van Marcel Disberg

Meerdere data

Meer informatie