Maatwerkprogramma’s?

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een maatwerkprogramma? Neem contact op voor een gesprek met een van onze programma-ontwikkelaars.

We gaan dan vrijblijvend met je om tafel zitten voor een intake zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden en opbrengst. Stuur hiervoor een mail naar vooruit@aderacademie.nl of bel 053 – 30 20 30 6.

Masterclass: Visueel Leiderschap met Fantastische Flipovers

Voor ondernemer, bestuurder, coach, manager of consultant is dit een onmisbare vaardigheid waarmee je mensen sneller in beweging krijgt!

Masterclass Visueel leiderschap met fantastische flipovers

In samenwerking met Endegroot organiseert de Ader Academie een 2 daagse masterclass “Visueel leiderschap met fantastische flipovers”. Met deze Masterclass voer je regie op je visuele communicatie en kun je complexe boodschappen of informatie eenvoudig overbrengen. Je wordt begeleid door een ervaren senior Grafisch Facilitator met veel ervaring uit de praktijk.

Meer informatie

Masterclass:
Dealen met Dominantie

Voor iedereen die te maken heeft met manipulatief en dominant gedrag en die verantwoordelijk is voor het faciliteren van een effectieve samenwerking
Wil jij bazigheid, manipulatie en overheersing omzetten in een respectvolle samenwerking? Leer in 2 dagen, met behulp van
de neurofysiologische switch methode, hoe je de angel uit elk conflict trekt en de slagkracht van jezelf en team vergroot.
Meer informatie

Masterclass: Sprint Coach

Tijdens deze driedaagse masterclass leer je hoe je door middel van een standaard methode, genaamd de Double Diamond van Design Thinking, een oplossing kunt vinden voor een (innovatie)probleem

Masterclass Sprint Coach

In deze masterclass leer jij hoe je tot een succesvolle oplossing voor een innovatievraagstuk specifiek gericht op diensten komt door middel van Design Thinking. De masterclass bestaat uit 3 dagen waarin inhoudelijke uitleg wordt afgewisseld met reflectie, opdrachten, energizers, werken aan eigen innovatievraagstuk en discussies.

Meer informatie

Intervisie traject Visueel Leiden

Het Intervisie Traject is de ideale follow-up voor alle deelnemers van de masterclass Visueel Leiderschap met Fantastische Flipovers.

Intervisie traject Visueel Leiden

Met dit traject bieden we jou de mogelijkheid om een jaar lang het visueel denken verder te ontwikkelen en jouw tekenvaardigheden te verbeteren.
Dit intervisie traject is een follow-up na de tweedaagse masterclass Visueel Leiden met Fantastische Flipovers.

Meer informatie

Masterclass: Zakelijk Tablet Tekenen

Leer snel en eenvoudig tekenen op een tablet en hoe jij een (online) meeting kunt samenvatten in beeld en tekst met behulp van Autodesk Sketchbook.

Masterclass Zakelijk Tablet Tekenen

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die een basis heeft in tekenen en op een simpele manier digitaal wil leren tekenen zodat informatie beter blijft hangen. Ben je op zoek naar hoe je snel en makkelijk zaken kunt verbeelden op een tablet? Wil je jouw eigen tekeningen gelijk digitaal kunnen toepassen?  Dan is deze masterclass voor jou!

Meer informatie

Masterclass: Altijd Alles Af in Outlook

In deze Masterclass richt je Outlook in als verlengstuk van jouw Altijd Alles Af aanpak zodat je regie en controle houdt op binnenkomende berichten en taken en altijd met een leeg hoofd aan het eind van de dag jouw werkdag kunt afsluiten. Je krijgt stapsgewijs uitgelegd hoe dit werkt.

Masterclass Altijd Alles Af in Outlook

In de online Masterclass Altijd Alles Af in Outlook leer je om aan de juiste dingen te werken. Je wordt maximaal productief, met zo min mogelijk stress. Je leert om beter prioriteiten te stellen, zodat je de juiste keuzes maakt. Je krijgt praktische tools om op een praktische tools om op een slimme manier je werk gedaan te krijgen en uitstelgedrag te verslaan.

Meer informatie