Gratis Webinar: Zakelijk Tablet Tekenen

Leer snel en eenvoudig tekenen op een tablet en hoe jij een (online) meeting kunt samenvatten in beeld en tekst met behulp van Autodesk Sketchbook.

In dit online webinar van een uur leer je op een snelle en efficiënte manier
digitaal tekenen en hoe je dit kunt inzetten tijdens (online) bijeenkomsten.

Reserveer hier je plekken!

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een basis heeft in tekenen en op een simpele manier digitaal wil leren tekenen zodat informatie beter blijft hangen. Ben je op zoek naar hoe je snel en makkelijk zaken kunt verbeelden op een tablet? Dan is dit webinar voor jou!

Reserveer hier je plekken!

Dan is Zakelijk Tablet Tekenen de volgende stap voor jou, breng je vaardigheden naar een nieuw digital platform, boost je tekeningen,
deel je ideeën, boost jezelf!

Wat je zelf nodig hebt om deel te nemen:

Tablet (Android of iPad)

Stylus bij tablet

Autodesk Sketchbook (gratis)

Start eerstvolgende webinar Zakelijk Tablet Tekenen

– Donderdag 9 september 2021 –
15:30 uur tot 16:30 uur
– Dinsdag 2 november 2021 –
15:30 uur tot 16:30 uur
– Donderdag 16 december 2021 –
15:30 uur tot 16:30 uur

Dit webinar wordt online gegeven en is dus vanaf elke locatie digitaal te volgen!

Reserveer hier je plekken!

Dries Banierink

Dries studeerde af als docent muziek aan het ArtEZ conservatorium in Enschede. Tijdens en ook na zijn opleiding stond hij regelmatig op het podium als muzikant. Naast zijn passie voor muziek besloot hij zijn horizon te verbreden. Hij schreef zich in voor het traineeship programma bij Fast Forward en werkte in opdracht bij &degroot en de Ader Academie.

Hier kwam hij in aanraking met de kracht van visual thinking en leerde zijn creativiteit op een nieuwe manier in te zetten. Van ‘niet-tekenaar’ werd hij een ‘tekenaar’. Inmiddels leert hij anderen hoe ook zij ingewikkelde taal-concepten kunnen verbeelden op een makkelijke manier.

In dit gratis webinar leer je 3 vaardigheden om digitaal te tekenen op een tablet. Heb je geen tablet maar wil je zien of deze tool jou helpt in je werk? Schrijf je nu in!