Masterclass ‘Sprekend Leiderschap’

Speechen, pitchen en presenteren als een professional

In deze praktische masterclass van Debby Mureau en Daan van der Zee leer je speechen, spreken, presenteren en beïnvloeden met leiderschap en overtuigingskracht.

Reserveer hier je plekken!

Ben je klaar met die onzekerheid over je presentatieskills of je stem? Wil je krachtig overkomen en daarmee je doelen behalen en je carrière een boost geven? Leer moeiteloos en zelfverzekerd spreken en beïnvloeden!

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is geschikt voor bestuurders, ondernemers of managers die met geloofwaardigheid en leiderschap willen kunnen spreken zodat ze meer resultaat behalen. Ook sales medewerkers of dienstverleners binnen de Hospitality leren hiermee hun klanten en gasten overtuigen waardoor meer klantenbinding en verkoopresultaat wordt behaald.

Reserveer hier je plekken!

”In werkelijkheid ben ik 1.75 m maar op de radio ben ik 2.20 m”

-Gerard Ekdom-

Je vraagt je het volgende af:

 • hoe jij overkomt als je spreekt

 • of je nog wel jezelf blijft als je met impact leert spreken

 • wat het geheim van een ijzersterke presentatie of speech is

 • hoe het mogelijk is dat sommigen zo ontspannen op een podium staan

 • wat de 3 belangrijkste vaardigheden zijn van sprekers die leiderschap uitstralen

 • hoe je anderen kunt beïnvloeden en overtuigen puur door jouw manier van spreker

 • hoe je de impact van je verhaal verdriedubbelt

 • hoe je je stem mooi en duidelijk laat klinken

 • welke non-verbale communicatie jij kunt inzetten om anderen te overtuigen

 • welke technieken jij kunt leren om jouw carrière een boost te geven

Reserveer hier je plekken!

Iedereen kan ijzersterk zichzelf leren presenteren. Als je weet wie je bent, hoe je overkomt en gas geeft op wat jou kenmerkt hoef je niets anders te worden dan nog meer jezelf. Maar dan bewust en mét impact

Dit is wat je in dag 1 gaat leren:

Introductie stem en spreken

 • Hoe werkt jouw stem
 • Hoe werkt jouw spraak
 • Wat is een mooie stem, hoe klinkt jouw stem
 • Recente onderzoeksbevindingen over beïnvloeding

Basisvaardigheden stem en spreken

 • kennis stemtechnieken
 • kennis articulatie technieken
 • kennis spreekvaardigheid
 • kennis overtuigingstechnieken

Dit is wat je in dag 2 gaat leren:

Trainen vaardigheden stem en spreken – uit je comfortzone

 • durf te articuleren
 • durf te klinken
 • spreek met intonatie, volume, dynamiek en warmte
 • obamagic: spreken en articuleren bij presenteren en speechen

Trainen beïnvloedingstechnieken stem en spreken

 • non-verbale technieken in beeld (camera/video)
 • non-verbale technieken voor grote zalen
 • zelfvertrouwen – dat laat je zien en horen!
 • pak het podium – leiderschap tonen
Reserveer hier je plekken!

Bekijk het interview bij RTV Oost met Debby:

Reserveer hier je plekken!

“Je gaat niet naar huis zonder heel veel over jezelf te hebben geleerd. Over hoe je overkomt en wat je Unique Selling Point is in jouw manier van spreken.”

Individuele aandacht: slechts 10 plekken!

Individuele aandacht staat centraal in deze masterclass en tegelijkertijd leer je enorm veel van en samen met de anderen uit je groep.

Reserveer hier je plekken!

Debby Mureau

is al meer dan twintig jaar (paramedisch) stem- en presentatiecoach. Ze is sinds 1995 werkzaam bij radio en televisie en in de zakelijke wereld. Ze geeft trainingen op het gebied van professioneel, succesvol spreken en presenteren en is daarnaast zelf veelvuldig te horen als voice-over in bedrijfsfilms en commercials en als jazz- en popzangeres in grote en kleine formaties.

Debby schreef twee boeken uitgegeven door Managementboek: ‘je stem als krachtbron’ verscheen in april 2016, ‘vijftig tinten hees’ verscheen in oktober 2019.

Haar manier van werken wordt omschreven als ‘effectief en persoonlijk’. Haar grote kracht ligt in haar kennis en enorme ervaring op dit vakgebied: ze weet als geen ander direct de vinger op de zere plek te leggen, de onderliggende strategieën te duiden en daar verandering in aan te brengen met lichtheid en humor. Tijdens haar trainingen wordt daarom vooral ook enorm veel gelachen en plezier beleefd.

Datum en locatie

Deze masterclass wordt gehouden op:

donderdag 1 oktober 2020 en vrijdag 9 oktober 2020 (UITVERKOCHT)

donderdag 21 januari 2021 en vrijdag 22 januari 2020

donderdag 28 januari 2021 en vrijdag 29 januari 2020

De locatie is Spinnerij Oosterveld in Enschede. Dit is vlakbij het centrum van Enschede, goed bereikbaar en heeft een eigen gratis parkeergelegenheid. Beide dagen beginnen we om 09.00 uur. Specifieke diëten graag van te voren laten weten.

Kom je van ver en wil je graag in de buurt overnachten? Laat dit dan aan ons weten. Je ontvangt van ons een suggestie voor een overnachting in de buurt.

Als deelnemer van de masterclass ontvang je het boek ‘Vijftig Tinten Hees’ en materialen voor de training, zoals een reader met extra oefeningen en informatie.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Investering voor 2 dagen slechts 1495 euro!

Voor het volgen van de masterclass doe je een investering van 1495,- euro.
De bedragen zijn exclusief BTW en inclusief lunch op beide dagen, het boek ‘vijftig tinten hees’ en alle benodigde materialen voor de masterclass.

Reserveer hier je plekken!

Extra: Vijftig tinten hees

Als deelnemer van de masterclass ontvang je het boek ‘Vijftig tinten hees’ t.w.v. 20 euro waarin Debby vertelt hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk en gezond mogelijk kunt houden. Met een geheel nieuw stuk over het strategisch gebruik van je stem bij klantcontact. Inclusief interviews met ervaren en professionele stemmen, zoals Gerard Ekdom en Jan de Hoop.

Reserveer hier je plekken!

Wat anderen over Debby Mureau zeggen:

”Als je je stem dagelijks veel gebruikt in vergaderingen en speeches is het van belang dat je je stem en ademhaling goed gebruikt. Ik ben lang op zoek geweest naar iemand die mij daarbij kan helpen. Via via kreeg ik Debby Mureau als tip. Bij Debby kreeg ik praktische handreikingen toegespitst op mijn situatie en omgeving, waar ik zelf direct mee aan de gang kon. Daar ben ik nog steeds heel blij mee.”

Roger de Groot (burgemeester De Wolden)

”Tijdens mijn trainingsopleiding heeft Debby mij gecoacht in het gebruik van mijn stem. Debby is een gedreven, zeer kundige en een hele leuke stemcoach. Er ging een wereld voor mij open en we hebben enorm gelachen. Misschien ken je dat wel? Dat je je eigen stem terughoort en denkt dat het vreselijk klinkt. Dat dacht ik ook. Maar met de coaching van Debby heb ik geleerd om mijn stem effectief te gebruiken en goed voor mijn stem te zorgen. Dank je wel Debby dat je me geleerd hebt om van mijn stem te houden. Dit is heel waardevol voor mij!”

Johan Koning (trainer en coach)

”I have hired Debby many times as a speaker and as a trainer. Public and students were always taken by her knowledge and professionalism but especially by her enthusiasm and warm personality. I hope to work with Debby for many years to come. If you need a good speaker or trainer, hire Debby Mureau, I highly recommend her!

Wendy Broersen (eigenaar Superwoman Academy)

Schrijf je vandaag nog in en boek je ticket!

Voor het volgen van de masterclass doe je een investering van 1495,- euro. exclusief BTW en inclusief lunch op beide dagen. Je ontvangt daarnaast het boek ‘Vijftig Tinten Hees’ t.w.v. 20 euro en de benodigde materialen (zoals een reader met oefeningen) voor de masterclass. Je kunt je hieronder inschrijven daarna nemen wij contact met je op voor het afhandelen van je reservering en de betaling van de factuur.

Ja, ik versterk mijn communicatie- en presentatieskills en reserveer een plek voor de Masterclass ‘Sprekend Leiderschap’!

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met je op voor het afstemmen van je reservering. Wanneer je meerdere personen wilt inschrijven, vul dan per persoon het formulier in.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie link onderaan deze pagina)