Wilco van Rooijen en VITEQ

Wilco van Rooijen is de eerste (en enige) Nederlander die zonder extra zuurstof de Explorers Grand Slam voltooide. De zeven hoogste toppen op elk continent en de Noord- en Zuidpool

Samen met Ader coaches William Segerink en Marcel Benneker (van VITEQ) gaat Dries in gesprek met avonturier en bergbeklimmer Wilco van Rooijen. Wilco vertelt over de ontberingen die hij meemaakte op onder andere de K2, de gevaarlijkste en zwaarste berg waar hij in 2008 de top van bereikte. Wat hij toen niet wist, was dat de echte uitdaging pas begon bij het afdalen. 11 andere klimmers kwamen om maar Wilco overleefde wonder boven wonder, nadat hij bij 3 dagen vermist was.

Marcel Benneker en William Segerink zijn de heren achter VITEQ. VITEQ is gevestigd op het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal. De ervaring heeft hen geleerd dat een natuurlijke buitenomgeving stimuleert om open te staan voor verandering. Beide mannen doen dit aan de hand van ervarend leren. Ze laten deelnemers op die manier zien wat ze van binnenuit motiveert.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met de downloadlink.

Wist je dat je met tekst en beeld de aandacht van een groep veel beter kunt vasthouden? Volg de masterclass ‘Fantastische Flipovers’ en leer in twee dagen hoe je visueel ingewikkelde materie kunt overdragen. Ga naar www.fantastischeflipovers.nl voor meer informatie