Tim Post

Een nieuwe podcast van de Ader Academie staat online! We gaan in gesprek met Tim Post, schrijver van het boek ‘Droommeester’. In een uur tijd kom jij erachter wat lucide dromen zijn, hoe je dit kan bereiken en hoe je het kan gebruiken als hulpmiddel bij het ontwikkelen van je creatieve vermogen.

Het is gebleken dat lucide dromen het vermogen van een persoon om problemen op te lossen vergroot, omdat hij zich meer bewust is van wat hij echt wil. Onze gastvrouw Josien ter Doest en gastheer Thijs van Gessel hebben samen met Tim inzichtelijk gemaakt hoe lucide dromen jou kunnen helpen.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met de downloadlink.

Wist je dat je met tekst en beeld de aandacht van een groep veel beter kunt vasthouden? Volg de masterclass ‘Fantastische Flipovers’ en leer in twee dagen hoe je visueel ingewikkelde materie kunt overdragen. Ga naar www.fantastischeflipovers.nl voor meer informatie