Remco Claassen

Remco Claassen richt zich op de ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap. Na een loopbaan in de informatica maakte hij de stap naar trainer en spreker en stond onder andere in het voorprogramma van Stephen Covey.

Remco is ervan overtuigd dat er meer aandacht moet komen voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs. Leerlingen moeten te vroeg al een keuze maken en er wordt te weinig aandacht gevestigd op de vragen ‘wie ben ik en wat wil ik’. Want hoe vind je de ingrediënten die je nodig hebt om jezelf in de juiste energie te brengen? En hoeveel mensen staan er eigenlijk open voor persoonlijke ontwikkeling? Samen met Robert gaan Dries en Thijs in gesprek over generaties, onderwijs en het ‘landen’ in de samenleving.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met de downloadlink.

Wist je dat je met tekst en beeld de aandacht van een groep veel beter kunt vasthouden? Volg de masterclass ‘Fantastische Flipovers’ en leer in twee dagen hoe je visueel ingewikkelde materie kunt overdragen. Ga naar www.fantastischeflipovers.nl voor meer informatie