Joseph Oubelkas en Mirjam Spitholt

Joseph Oubelkas zat van 2004 tot 2009 onterecht vast in verschillende marrokaanse gevangenissen.

In deze podcast gaan Dries en Thijs gesprek aan met Joseph en Mirjam. Een gesprek over positieve mindset, de houding die je aanneemt, je gevoel volgen en geluk.

Mirjam Spitholt geeft al jaren bedrijfseconomische vakken op de hogeschool Saxion. Daarnaast heeft zij het vak gelukskunde ontwikkeld. Dit vak geeft ze aan studenten en docenten met veel plezier. Ook geeft ze presentaties en trainingen in het bedrijfsleven, waaronder voor de Ader Academie. Het door haar geschreven boek ”wil je gelijk of wil je geluk?” is een groot succes.

Joseph Oubelkas wordt op 24 jarige leeftijd tijdens een zakenreis opgepakt in Marokko. Hier wordt hij onterecht veroordeeld tot 10 jaar cel. Ondanks zijn onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven probeert hij er het beste van te maken. Joseph staat na 1637 dagen in de Marrokaanse gevangenis te hebben doorgebracht positiever en veerkrachtig dan ooit in het leven. Mede door de mooie brieven die hij van zijn moeder ontving. Zijn boek ‘400 brieven van mijn moeder’ werd niet voor niets een bestseller.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven verschijnt de downloadknop en kun je de tekening downloaden.