Hans Kazan

Hans Kazan is Nederlands meest bekende illusionist. Naast een indrukwekkende carrière als goochelaar is hij tevens presentator, spreker en ondernemer.

Robert, Thijs en Dries gaan aan de hand van Roberts in gesprek met Hans Kazan. Een man met een indrukwekkende levensloop. Over het vak als goochelaar, presentator, tegenslagen, jezelf zijn, Magic Palace en nog veel meer.

Hans Kazan begon met goochelen toen hij 9 jaar was en na het winnen van het wereldkampioenschap van 1973 in Parijs is hij inmiddels uitgegroeid tot de bekendste goochelaar van Nederland. Hij reisde alle theaters af met verschillende goochelshows en was te zien op televisie met verschillende (eigen geproduceerde) televisieprogramma’s. Soms samen met zijn kinderen die ook in het goochelaarsvak werken. Daarnaast was hij presentator van het populaire ‘Prijzenslag’. Maar naast de succes kende Hans ook tegenslagen waar hij openhartig over vertelt.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met de downloadlink.

Wist je dat je met tekst en beeld de aandacht van een groep veel beter kunt vasthouden? Volg de masterclass ‘Fantastische Flipovers’ en leer in twee dagen hoe je visueel ingewikkelde materie kunt overdragen. Ga naar www.fantastischeflipovers.nl voor meer informatie