Ferry Zandvliet en Josien Ter Doest

Ferry Zandvliet was met een paar vrienden bij een concert van Eagles of Death Metal in Parijs toen er die avond een terroristische aanslag plaatsvond.

Samen met Ader coach Josien Ter Doest spreken Dries en Thijs met Ferry over de verschrikkelijke avond in Parijs op 13 november 2015 waarbij 89 mensen werden doodgeschoten en 300 gewonden vielen. Ferry vertelt op een aangrijpende, maar toch luchtige manier hoe hij is omgegaan met de gebeurtenissen van die avond en hoe hij sindsdien veel positiever in het leven staat.

Ferry Zandvliet is na zijn opleiding werkzaam als fysiotherapeut in Rotterdam. Hij en zijn vrienden zijn fervent concertbezoekers die regelmatig ook naar het buitenland reizen voor concerten.  Sinds de aanslagen in Bataclan, Parijs, is Ferry werkzaam als spreker en vertelt hij hoe deze traumatische ervaring hem een gelukkiger mens heeft gemaakt. Zijn boek over deze ervaring komt binnenkort uit.

Josien ter Doest is net als Ferry opgeleid fysiotherapeut en volgde verschillende opleidingen en trainingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling. In haar eigen praktijk ondersteunt ze mensen die vastlopen in allerlei verschillende soorten relaties en heeft ze veel ervaring met traumaverwerking.  Daarnaast geeft ze workshops en masterclasses.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met de downloadlink.

Wist je dat je met tekst en beeld de aandacht van een groep veel beter kunt vasthouden? Volg de masterclass ‘Fantastische Flipovers’ en leer in twee dagen hoe je visueel ingewikkelde materie kunt overdragen. Ga naar www.fantastischeflipovers.nl voor meer informatie