Elmer Hendrix en Angelique van Hulst

Elmer Hendrix kwam per toeval in aanraking met systemisch werken. Na de eerste sessie wist hij het meteen: ‘dit is wat ik met mijn leven ga doen’.

Elmer richtte samen met zijn vrouw het Instituut voor Systemisch Werken op. De meest bekende vormen van systemisch werken zijn familieopstellingen en organisatieopstellingen. Met grote passie voor zijn vak vertelt hij wat het systemisch werken met hem heeft gedaan toen hij voor het eerst een sessie bijwoonde en hoe je met systemisch werken direct op de zogenaamde zielsgraag komt. Inmiddels traint hij vooral zelf anderen in het systemisch werken. Samen met Angelique van Hulst, Dries en Thijs praten ze over wat systemisch werken je kan brengen.

Angelique van Hulst is psychosomatisch fysiotherapeut en paardencoach. Ze volgde tevens de opleiding van Elmer Hendrix en kwam met het idee om hem uit te nodigen voor de podcast. Met haar jarenlange ervaring begeleidt ze mensen bij het herstellen van het verstoorde evenwicht tussen spanningen en ontspanning.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een mail met de downloadlink.

Wist je dat je met tekst en beeld de aandacht van een groep veel beter kunt vasthouden? Volg de masterclass ‘Fantastische Flipovers’ en leer in twee dagen hoe je visueel ingewikkelde materie kunt overdragen. Ga naar www.fantastischeflipovers.nl voor meer informatie