Björn Kuipers, Marcel Benneker en William Segerink

Björn Kuipers is nationaal en internationaal voetbalscheidsrechter en ondernemer

In deze podcast gaan Marcel Benneker en William Segerink in gesprek met Björn Kuipers. Björn legt uit wat hij onder leiderschap verstaat en hoe hij ondernemerschap combineert met zijn werk als scheidsrechter.

Björn Kuipers fluit wedstrijden in onder andere de Eredivisie en Europese competities. Samen met zijn vaste teamleden is hij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle scheidsrechters van dit moment. Sinds 2009 behoord hij tot de hoogste klasse binnen de Europese voetbalbond. Daarnaast heeft Kuipers een aantal supermarkten in Oldenzaal.

Marcel Benneker en William Segerink zijn de heren achter VITEQ. VITEQ is gevestigd op het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal. De ervaring heeft hen geleerd dat een natuurlijke buitenomgeving stimuleert om open te staan voor verandering. Beide mannen doen dit aan de hand van ervarend leren. Ze laten deelnemers op die manier zien wat ze van binnenuit motiveert.

Download gratis de tekening!

Download de tekening van deze podcast gratis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je e-mailadres achter om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief waar je updates krijgt over colleges, masterclasses en nieuwe ontwikkelingen binnen de Ader Academie. Zodra je je hebt ingeschreven verschijnt de downloadknop en kun je de tekening downloaden.