• Visualiseer je Droombaan
    4 March 2020
    20:00 - 22:00

Haal meer uit je loopbaan met ‘Visual Thinking’!

Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 10 medewerkers twijfelt aan het nut van z’n baan. En iedereen weet dat je veel gelukkiger bent, als je het gevoel hebt dat je ertoe doet. Dat je een bijdrage levert en dat je op de juiste plek zit. Dat wil jij in je toekomst toch ook?

Tijdens dit college werk je op een unieke manier aan een volgende stap in jouw loopbaan, namelijk; door middel van tekenen (Visual Thinking). Deze bewezen en interactieve methodiek werkt zeer motiverend en bovendien krijg je een breder en dieper inzicht in jezelf. Als je tekent kun je onmogelijk blijven hangen in het ”slechts” praten en nadenken over je loopbaan, waardoor je tot verassende inzichten komt.

Na dit college heb je (letterlijk) een beter beeld van jouw volgende loopbaan-stap op papier. Zo kun je er nog eens op terug kijken en bovendien anderen eenvoudiger meenemen in jouw verhaal. En nog meer goed nieuws: ”kunnen tekenen” is absoluut geen must voor dit college, want je zult ervaren dat ook jij kunt tekenen. Doe je mee?

Tijdens het college leer je:

– Wat ‘visual thinking’ is;
– Aan de hand van deze methodiek bewuster en dieper te reflecteren op jezelf;
– Meer focus aan te brengen in het zetten van de volgende stap in jouw loopbaan;

Centrale thema’s
Werkgeluk, persoonlijk leiderschap, visual thinking, focus, loopbaan

Welke vragen gaan we beantwoorden?

• Wat drijft mij en wat inspireert mij?
• Over welke talenten beschik ik?
• Hoe zou mijn droombaan eruit kunnen zien?

Wat kun je ermee?
Je krijgt inzicht in wat een baan voor jou leuk maakt en vanuit welk perspectief je kijkt als het om je werk gaat. Hierdoor kun je beter keuzes maken en zélf de regie voeren op een baan die je écht graag wilt.
Wil jij jouw droombaan werkelijkheid laten worden? Schrijf je dan in voor dit college!

Koen Lohmann
In 2015 ging Koen – nadat hij vrijwillig afstand deed van zijn fulltime baan – op zoek naar werk dat hem écht gelukkig zou maken. Het leverde hem een prachtig verhaal, de ervaring en bovendien zijn grootste passie op.

Vanuit zijn passie om het ultieme werkgeluk na te jagen is Koen zijn eigen onderneming Droombaas gestart, gecombineerd met een talent waarover hij van jongs af aan beschikt: tekenen. Zo vormt hij samen met mensen letterlijk een beeld van iemands idealen op gebied van werk, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen ook de stap richting hún ‘droombaan’ durven te zetten!


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Venue:  

Venue Phone: 053 430 0999

Venue Website:

Address:
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Description:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.