• Visualiseer je Droombaan
    9 juli 2019
    19:30 - 22:00

Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 10 medewerkers twijfelt aan het nut van z’n baan. En iedereen weet dat je veel gelukkiger bent, als je het gevoel hebt dat je ertoe doet. Dat je een bijdrage levert en dat je op de juiste plek zit. Dat wil jij in je toekomst toch ook?

Tijdens het college ‘Visualiseer je droombaan!’ ga je daarom een beeld vormen van jouw ideale baan, waarin deze facetten samenkomen. En op een manier die je misschien niet gewend bent, namelijk: door te tekenen! Tekenen ordert je gedachten, het versimpelt en bovendien ontluikt het je creativiteit. En ja, ook als je “niet kunt tekenen”.

Dit is wat je tijdens het programma gaat leren:

– Je leert anders te kijken naar ‘werk’
– Je leert je droombaan vooral te creëren, in plaats van ‘m te zoeken
– Je leert te visualiseren, en daarmee – naast je hoofd – ook je gevoel aan te spreken

Centrale thema’s
Werk, ontwikkeling, spanning, vrijheid, carrièreplanning, tevredenheid, geluk, beeldvorming

Welke vragen gaan we beantwoorden?

• Wat drijft mij en wat inspireert mij?
• Over welke talenten beschik ik?
• Hoe zou mijn droombaan eruit kunnen zien?

Wat kun je ermee?
Je krijgt inzicht in wat een baan voor jou leuk maakt en vanuit welk perspectief je kijkt als het om je werk gaat. Hierdoor kun je beter keuzes maken en zélf de regie voeren op een baan die je écht graag wilt.
Wil jij jouw droombaan werkelijkheid laten worden? Schrijf je dan in voor dit college!

 


Koen Lohmann
In 2015 ging Koen – nadat hij vrijwillig afstand deed van zijn fulltime baan – op zoek naar werk dat hem écht gelukkig zou maken. Het leverde hem een prachtig verhaal, de ervaring en bovendien zijn grootste passie op.

Vanuit zijn passie om het ultieme werkgeluk na te jagen is Koen zijn eigen onderneming Droombaas gestart, gecombineerd met een talent waarover hij van jongs af aan beschikt: tekenen. Zo vormt hij samen met mensen letterlijk een beeld van iemands idealen op gebied van werk, in de hoop dat zoveel mogelijk mensen ook de stap richting hún ‘droombaan’ durven te zetten!


locatie  

Telefoon locatie 053 430 0999

Locatie website:

Adres
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Beschrijving:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.