• De 5 overheersende emoties in samenwerkende relaties
    1 April 2020
    20:00 - 22:00

Let op! I.v.m. het Corona virus wordt dit college op een ander moment gehouden. Deelnemers die al een kaartje hebben gekocht ontvangen informatie zodra er een nieuwe datum gepland staat

Zo stuur ik een overheersend gevoel aan in mijn team!

Wil je meer grip krijgen op overheersende emoties in je team?

Ben je klaar met het steeds weer verzanden in “wij tegen zij”, het gevoel van weerstand, eindeloos vergaderen en overleggen waarin maar weinig echt verandert?


In een team is er maar één voor nodig om een verandering in werking te zetten.

Emoties bepalen ons gedrag!

In een organisatie waar je in relatie met collega’s een visie, missie en doelstelling wilt realiseren, houden mensen soms onbewust problemen in stand in plaats van ze op te lossen.

Wil je:

  • positieve en begripvolle communicatie 
  • verbetering van de sfeer en samenwerking
  • helder onderscheid tussen persoonlijke- en zakelijke betrokkenheid
  • verbetering van de efficiëntie in de samenwerking
  • verandering van de doelgerichtheid en realisatie van doelstellingen

In het college “ De 5 overheersende emoties in samenwerkende relaties “ laat ik zien hoe je vijf basis patronen van negatieve emoties herkent én bijstuurt  in samenwerkende relaties Zo vergroot je de emotionele intelligentie van mensen, teams en organisatie.

Schrijf je in voor dit college en haal het beste uit jezelf en je medewerkers!


Josien ter Doest

Josien ter Doest zet al haar kennis en talenten in om mensen te ondersteunen die vastlopen in relaties, met zichzelf, partner, kind of werkgerelateerde situaties. Met haar achtergrond als fysiotherapeut en verschillende opleidingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling, maakt ze mensen bewust van de kracht van ons emotionele brein. Ze leert mensen Emotioneel leiderschap te ontwikkelen middels haar methodiek Neurofysiologisch Ontwikkelen (NFO) voor mensen vanaf de leeftijd van 7 jaar. Naast trajecten en consulten in haar eigen praktijk geeft Josien workshops, colleges en masterclasses voor scholen, opleidingen en organisaties. Ze ontwikkelt programma’s voor opleidingen en bedrijven die bezig zijn met het vergroten van de emotionele intelligentie binnen de organisatie.

Let op! I.v.m. het Corona virus wordt dit college op een ander moment gehouden. Deelnemers die al een kaartje hebben gekocht ontvangen informatie zodra er een nieuwe datum gepland staat


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Venue:  

Venue Phone: 053 430 0999

Venue Website:

Address:
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Description:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.