• Ontstress met voeding
  9 June 2020
  20:00 - 22:00

Let op! I.v.m. het Corona virus wordt dit college op een ander moment gehouden. Deelnemers die al een kaartje hebben gekocht ontvangen informatie zodra er een nieuwe datum gepland staat

Ontstress met voeding

Uit onderzoek is gebleken dat ruim de helft van de Nederlanders last heeft van stressgerelateerde klachten. De hormonen cortisol en adrenaline die zich door de druk van het dagelijkse leven in het lichaam opstapelen, zijn niet zonder gevaar.

Klachten kunnen zich fysiek uiten in spanning in je nek, schouders of hoofdpijnklachten. Maar ook in mentaal- emotionele klachten zoals vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, angsten, snel overprikkeld/ overgevoelig zijn, depressieve gevoelens of een burn out.

In het college “ontstress met voeding” maak je je eigen menukaart met voeding die jouw ontstresst!

Welke vragen gaan we beantwoorden:

 • Hoe gezond zijn we?
 • Hoe ontstaan stress-, angst-,depressieve-, of burn out
  klachten in relatie tot voeding.
 • Welke voedingsstoffen laten je energie dalen?
 • Met welke voedingsstoffen ga je stress te lijf?
 • Welke voeding vitaliseertje?

Wat kun je ermee?

Wanneer je weet welke voeding je vitaliseert en welke voeding je energie level laat dalen, beschik je over de mogelijkheden om jezelf te optimaliseren. Je hebt na dit college inzicht welke voeding je fysiek, emotioneel en mentaal gezond houdt.

Extra:

Je ontvangt een flyer met vitaliserende voeding voor jou!

Josien ter Doest
Josien ter Doest is expert op het gebied van de (neuro) fysiologie in relatie tot de mentale- en emotionele houding die mensen hebben. Ze leert mensen de onderliggende (onbewuste) patronen herkennen van waaruit ze reageren en laat je de beperkingen, maar óók de mogelijkheden zien die hierin besloten liggen. Met haar achtergrond als fysiotherapeut en verschillende opleidingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling zet ze al haar kennis en talenten in om mensen te ondersteunen die vastlopen in relaties, met zichzelf, partner, kind of werkgerelateerde situaties.

Met haar methodiek Neurofysiologisch Ontwikkelen (NFO), gekoppeld aan een vitaliserend voedingspatroon, versterkt ze jouw emotionele-, sociale- en fysieke intelligentie. Zo maak je de weg vrij voor een betere relatie met jezelf en je omgeving.

Naast trajecten en consulten in haar eigen praktijk geeft Josien workshops, colleges en masterclasses voor scholen, opleidingen en organisaties. Ze ontwikkelt programma’s voor opleidingen en bedrijven die bezig zijn met het vergroten van de emotionele intelligentie binnen de organisatie.


Let op! I.v.m. het Corona virus wordt dit college op een ander moment gehouden. Deelnemers die al een kaartje hebben gekocht ontvangen informatie zodra er een nieuwe datum gepland staat

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Venue:  

Venue Phone: 053 430 0999

Venue Website:

Address:
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Description:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.