• Hoe doorbreek je de vijf primaire probleem patronen?
    23 oktober 2019
    19:30 - 22:00

Doorbreek de vijf probleempatronen van negatieve emoties!

Zonder dat we ons er bewust van zijn zit ons emotionele brein achter het stuur en bepaalt het onze kijk, gevoelens en gedrag in situaties. In een organisatie waar je in relatie met collega’s een visie, missie en doelstelling wilt realiseren, houden mensen hierdoor vaak ongemerkt problemen in stand in plaats van ze op te lossen. Energie gaat verloren in ellenlange vergaderingen, overleg of andere slepende samenwerkende situaties. Kostbare energie die ook gebruikt kan worden om iets te creëren en op te bouwen voor de organisatie.

De methodiek Neurofysiologisch ontwikkelen, is gebaseerd op het vergroten van de sociale- en emotionele intelligentie van mensen en doorbreekt onbewuste patronen.

In deze workshop leer je:
– Hoe Neurofysiologische ontwikkeling werkt
– Hoe je meer grip op deze vijf primaire patronen krijgt
– Hoe je de vijf patronen herkent
– Hoe onbewuste patronen je gevangen zetten
– Hoe je de vijf patronen doorbreekt

Wil je de vijf patronen bewust gebruiken zodat ze voor- in plaats van tegen je werken. Wil je de emotionele intelligentie in je organisatie vergroten? Dan mag je dit college niet missen!


Josien ter Doest
Josien ter Doest is expert op het gebied van de (neuro) fysiologie in relatie tot de mentale- en emotionele houding die mensen hebben. Ze leert mensen de onderliggende (onbewuste) patronen herkennen van waaruit ze reageren en laat je de beperkingen, maar óók de mogelijkheden zien die hierin besloten liggen. Met haar achtergrond als fysiotherapeut en verschillende opleidingen op het gebied van neurofysiologie, interpersoonlijke neurobiologie en bewustzijnsontwikkeling zet ze al haar kennis en talenten in om mensen te ondersteunen die vastlopen in relaties, met zichzelf, partner, kind of werkgerelateerde situaties.

Met haar methodiek Neurofysiologisch Ontwikkelen (NFO), gekoppeld aan een vitaliserend voedingspatroon, versterkt ze jouw emotionele-, sociale- en fysieke intelligentie. Zo maak je de weg vrij voor een betere relatie met jezelf en je omgeving.

Naast trajecten en consulten in haar eigen praktijk geeft Josien workshops, colleges en masterclasses voor scholen, opleidingen en organisaties. Ze ontwikkelt programma’s voor opleidingen en bedrijven die bezig zijn met het vergroten van de emotionele intelligentie binnen de organisatie.


locatie  

Telefoon locatie 053 430 0999

Locatie website:

Adres
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Beschrijving:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.