• Meer doen in minder tijd
    4 February 2020
    19:30 - 22:00

Ben jij constant brandjes aan het blussen? Word je geleefd door je agenda? En hou je aan het eind van de dag altijd een stuk werk over? Dan leef je in de waan van de dag!
Als je iemand op het werk vraag hoe het gaat krijg je vaak het antwoord: DRUK. Maar hoe komt het dat we zo druk zijn? We krijgen de laatste jaren gigantisch veel informatieprikkels op ons af. Sterker nog. We krijgen net zoveel prikkels te verwerken in 1 dag als onze ouders 30 jaar geleden in 1 maand. Verstoringen van mail, mobiel, social media en collega’s die aan het bureau staan. En dan zit je eigen hoofd ook nog eens vol met allerlei dingen die je moet doen. Wat kun je hier aan doen?

In deze praktische workshop neemt Debbie je mee in de wereld van afleidingen en verstoringen.

In deze workshop leer je:

  • Wat de reden is dat we tegenwoordig zo ‘druk’ zijn
  • Hoe je omgaat met informatieprikkels en verstoringen
  • Hoe je focus houdt in je werk
  • Hoe je 2 uur tijdwinst per dag haalt

Centrale thema’s: anti-timemanagement, focus in je werk, multitasken, invloed van social media, verwachtingen afstemmen, belangrijke en urgente zaken

Wil jij ook meer doen in minder tijd, meld je dan aan voor dit college!


Debbie Oosterlaar

Met haar achtergrond in de gedragswetenschappen is Debbie al 10 jaar gericht op de ontwikkeling van professionals. De afgelopen vier jaar helpt ze, als trainer en coach, teams en individuen bij hun uitdagingen op het gebied van effectief werken en communiceren. Als ras chaoot weet Debbie zelf hoe het is om te werken in de waan van dag waarbij je het overzicht verliest. Juist daarom begrijpt ze anderen zo goed en kan ze hen helpen bij hun uitdaging. Van een werkdag vol rennen en vliegen naar een werkdag met rust en overzicht.

Haar relaxte aanwezigheid, de nodige humor en praktische aanpak zorgen tijdens het college voor een prettige sfeer met optimaal resultaat.


We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

Venue:  

Venue Phone: 053 430 0999

Venue Website:

Address:
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Description:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.