• Masterclass Innovatief Leiderschap
    14 maart 2019 - 15 maart 2019
    08:30 - 17:00

 

De masterclass op hoofdlijnen:

In samenwerking met Joris Consultants organiseert de Ader Academie een 2 daagse masterclass “Innovatief Leiderschap”. Met deze Masterclass doorbreek je denkblokkades en versterk je je ideevorming. Het creatieve proces wordt versneld en het resultaat bestaat uit betere ideeën, concepten of strategische oplossingen voor je probleem. Je wordt begeleid door een ervaren senior designer met veel ervaring uit de praktijk op het gebied van strategie, business ontwikkeling,  marketing en branding.

Door gebruik te maken van specifieke denkmethodieken leer je hoe je met een groep op een gestructureerde manier binnen een strak tijdskader inspirerende en haalbare innovatieve concepten realiseert. Je bent in staat creatieve processen te leiden.

Voor ondernemer, bestuurder, coach, manager of consultant is dit een onmisbare vaardigheid waarmee je voor een groep maximale creativiteit realiseert in een kort tijdsbestek.

Meer informatie en aanmelden

 

 


 

Direct bestellen:

Wil je direct bestellen en betalen? Voor het volgen van de masterclass doe je een investering van 897,- euro. exclusief BTW en inclusief Lunch op beide dagen. Je ontvangt daarnaast een Ideation Starterskit ter waarde van 67,50 euro en een Ideation werkboek van 37,50 euro. Je kunt hieronder direct bestellen en direct betalen via Ideal of later via een factuur.