• Hoe zet ik mijn kwetsbaarheid in voor kracht?
    10 december 2019
    19:30 - 22:00

Hoe zet ik mijn kwetsbaarheid in voor kracht?

Op zoek naar je comfortzone in een fysiek college aan de hand van spel en oefeningen vraagt kwetsbaarheid. Durf jij deze uitdaging aan? De mate waarin jouw individuele kracht tot zijn recht komt hangt af van hoe je omgaat met je eigen kwetsbaarheid in een groep.

Het geheim van persoonlijk leiderschap is dat je kwetsbaar durft te zijn. Hierdoor maak je doelgerichte en bewuste acties en ben je in staat prestaties van excellent niveau te realiseren.

Welke vragen gaan we beantwoorden?

  • Hoe ga jij om met je kwetsbaarheid?
  • Hoe bereik je meer door je kwetsbaar op te stellen?
  • Hoe maak je gebruik van verschillende soorten intelligentie?
  • Hoe krijg je meer impact op een team?
  • Waar liggen je grenzen en wanneer verleg je deze?
  • Hoe krijg je een sterkere positie in een groep?

Wat kun je ermee?

Je krijgt inzicht in hoe je angst en frustratie in een groep omzet naar energie om te presteren!

Centrale thema’s
: Kwetsbaarheid, kracht, comfort zone, groepsinteractie, jij en de ander, sociale intelligentie, fysieke intelligentie, mindset


William Segerink
Sport en later ook beweging, is een groot onderdeel van zijn leven. Zonder sport geen William. Het gaat hem niet alleen om de fysieke uitdagingen en de grenzen daar in op zoeken, maar ook juist om het mentale aspect. Je kunt veel meer aan dan je aanvankelijk denkt. Je kan nog zoveel zien, lezen en horen, maar als je iets zelf doorleeft, dan komt het tien keer zo hard binnen. Ervarend leren noemt William dat.

Als coach en trainer bij VITEQ laat William mensen groeien van binnenuit. Zijn filosofie is dat je pas echt ontwikkelt als je vaart op je intrinsieke motivatie; op wat jou drijft in het leven, wat je plezier geeft en blossen op je wangen tovert. Leef je vanuit die motivatie, dan kun jij je stevig wortelen en ben je sterk en krachtig.


locatie  

Telefoon locatie 053 430 0999

Locatie website:

Adres
Oude Markt 15, Enschede, Overijssel, 7511 GA, Nederland

Beschrijving:

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst, voorheen Concordia Kunst & Cultuur, is een centrum voor beeldende kunst, theater, cinema en cultuuronderwijs in Enschede.