Training tot certified
BUTTONS professional

Leer coachen vanuit drijfveren.

In deze training van Marcel Disberg leer je hoe je de drijfveren van mensen en teams in beeld brengt en hoe je hen beter laat presteren door ze te laten werken vanuit hetgeen hen drijft. Je krijgt de beschikking over een concrete tool en een overzichtelijk implementatieformaat met sessie-templates die je kunt integreren binnen je coachingsaanpak.

Ieder mens heeft een aantal intrinsieke dominante drijfveren. Dat zijn de dingen die ons voortbewegen. Hetgeen we het liefste willen, waar we naar streven en waar we gelukkig van worden. De BUTTONS methode kent 24 drijfveren. Ze zijn gebaseerd op de motivatie theorieën van de Amerikaanse psycholoog David McClelland.

Reserveer hier je plekken!

Wil je ook meer impact creëren als coach? Wil je mensen en teams de energie geven die hen in staat stelt doelen en ambities te verwezenlijken? Volg de training en leer een volwaardige methodiek in te zetten! Aan het eind van deze training ben je tevens gecertificeerd BUTTONS-coach

Voor wie is deze training?

Deze training is voor alle coaches, trainers, HR-professionals en organisatie ontwikkelaars die mensen intrinsiek willen motiveren met behulp van een gestructureerde en bewezen laagdrempelige aanpak. Wanneer mensen weten waar ze naar streven en hier naar kunnen werken en leven, hebben ze meer energie, zijn meer gedreven en meer betrokken bij hetgeen ze doen.

Reserveer hier je plekken!

Met de BUTTONS methodiek krijg je een testmodel en werkvormen voor een compleet implementatieprogramma in handen dat ingezet kan worden bij organisatie-ontwikkeltrajecten

Herken je de volgende vragen en stellingen?

 • Ik denk elke sessie en workshop opnieuw uit

 • Ik mis richtlijnen en kaders voor mijn bijeenkomsten.

 • Ik wil graag werken met drijfveren, maar weet niet hoe deze goed te bepalen

 • Het niveau van de mensen die ik coach is zo verschillend, dat ik altijd iets nieuws moet bedenken.

 • Ik wil teams en mensen vanuit positieve energie laten bouwen aan hun organisatie

Reserveer hier je plekken!

Creëer een omgeving waarin mensen worden aangesproken op hun intentie in plaats van een tekortkoming.

Leer drijfveren in 4 stappen concreet te maken:

Stap 1:
Inzicht creëren in drijfveren

Inzicht in je eigen beweegredenen. Door de visuele online BUTTONS drijfverentest krijg je snel een helder beeld van wat mensen belangrijk vinden.

Stap 2:
Bewustwording van de drijfveren

Hierbij wordt gekeken naar hoe de drijfveren in het verleden een rol hebben gespeeld, hoe deze zich manifesteren in het heden en hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan gewenste doelen in de toekomst.

Stap 3:
Activeren van de drijfveren

Dit gebeurt door het opstellen en werken naar doelen en het creëren van commitment aan deze doelen. Dit kunnen zowel persoonlijke doelen zijn, als teamdoelen en organisatiedoelen.

Stap 4:
Geactiveerd houden van de drijfveren

Aan de hand van verschillende individuele- of team-reflectiesessies en evaluatiemomenten wordt ervoor gezorgd dat de drijfveren geactiveerd blijven.

Reserveer hier je plekken!

Wat ga je leren en ervaren in deze training:

 • Wat zijn drijfveren en hoe werken ze?

 • Het interpreteren en duiden van drijfveren. Wat kunnen we uit het drijfverenprofiel lezen, voor zowel individuen als voor teams?

 • Hoe maak ik mensen bewust van hun drijfveren? En hoe maak ik teamleden bewust van elkaars drijfveren?

 • Hoe activeer ik drijfveren bij mensen zodat ze vanuit hun kracht werken?

 • Hoe zorg ik dat drijfveren geactiveerd blijven?

 • Welke werkvormen zijn er en voor welke vraagstukken kan ik deze inzetten?

Reserveer hier je plekken!

Individuele aandacht: slechts 6 plekken!

Deze training wordt gegeven door Marcel Disberg. Omdat alle deelnemers de geboden werkvormen zelf ondergaan en ervaren in dit intensieve programma, is het maximum aantal deelnemers voor deze training beperkt tot 6 plaatsen. Boek daarom snel jouw plek want vol = vol.

Reserveer hier je plekken!

Marcel Disberg

is van oorsprong wiskundige en via de IT en marketing terechtgekomen in de organisatieontwikkeling. Hij houdt zich sinds 2014 bezig met een methode om mensen en teams in hun kracht te zetten vanuit hun drijfveren. ”in mijn tijd als werkgever heb ik ontdekt dat mensen beter presteren als ze lekker in hun vel zitten en dat het vooral afhangt van de invulling van individuele behoeftes met betrekking tot zingeving”. In deze training leert Marcel je hoe je mensen inzicht geeft in hun drijfveren, bewustwording creëert en de drijfveren activeert om zo mensen en teams betrokken en bevlogen te maken

Datum en locatie

De tweedaagse training wordt op donderdag (hele dag en avond) 14 en vrijdag 15 oktober 2021 gehouden in het Kasteel Hotel Spelderholt te Beekbergen. Deze locatie is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Beide dagen beginnen we om 09.00 uur
en op donderdag we eindigen om 21:30 uur en op vrijdag om 17.00 uur.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Investering slechts 1.795 euro!

Voor het volgen van de training doe je een investering van 1.795,- euro.
De bedragen zijn exclusief BTW

Inclusief:

Starterpack met werkbladen 

Uitleg en beschikking over werkvormen en sessieformats

Je eigen drijfveren profiel t.w.v. 75,-

Je eigen online omgeving voor het uitvoeren en inzetten van drijfverentesten

BUTTONS Certified Coach Certificaat

Credits voor de BUTTONS drijfverentest

Reserveer hier je plekken!

Wat anderen over de BUTTONS methode zeggen:

Esther Leeflang – HRM manager Haga BV

”Door BUTTONS hebben we ons ziekteverzuim teruggedrongen omdat we nu weten wat onze individuele medewerkers bezighoudt en waar ze behoefte aan hebben”

Han Holtkamp – Trainer/coach InFlow

”Ik heb BUTTONS nu een aantal keren in mijn werk toegepast. Wat me er in aanspreekt is de snelle, moderne manier van werken en de accuratesse van de uitkomst. Binnen drie minuten inzicht in de belangrijkste drijfveren. Een prachtige start van een mooi gesprek met mijn coachees.”

Han Morskieft – Eigenaar Morskieft Ontwerpers

”Dankzij BUTTONS weet ik welke medewerkers ik iets vaker een compliment mag geven en wie ik voor welke projecten het beste kan inzetten”

Schrijf je vandaag nog in en boek je ticket!

Voor het volgen van de training doe je een investering van 1.795,- euro. exclusief BTW en inclusief lunch op beide dagen en diner (op donderdag). Je ontvangt daarnaast een diploma als gecertificeerd Buttons coach. Je kunt je hieronder inschrijven daarna nemen wij contact met je op voor het afhandelen van je reservering en de betaling van de factuur.

Ja, ik investeer in mezelf en in mijn opdrachtgevers door gecertificeerd BUTTONS coach te worden en reserveer een plek voor de Training ‘Drijfveren In Beeld’!

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met je op voor het afstemmen van je reservering. Wanneer je meerdere personen wilt inschrijven, vul dan per persoon het formulier in.

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (zie link onderaan deze pagina)