Masterclass
Altijd Alles Af in Outlook

Een leeg hoofd, een lege inbox en overzicht van al je taken

Outlook als een maatpak bij jouw manier van werken

Doe mee met deze resultaatgerichte productiviteit Masterclass. Je leert de Altijd Alles Af methode waardoor je overzicht krijgt, betere keuzes maakt en duidelijke prioriteiten stelt. In een paar uur leer je bovendien hoe je dit effectief toepast op je eigen mailboxen in Outlook. In 3 bonussessies leer je daarnaast de effectieve manier van werken implementeren en beheersen.

Wil je graag rust ervaren? En een voldaan gevoel hebben over jouw werkdag? Dan is dit de Masterclass waarmee je daar grote stappen in gaat maken.

Reserveer hier je plek!

Waarom een systeem om prioriteiten te stellen belangrijk is

Begin jij ook elke ochtend enthousiast met een keurig takenlijstje? En kom je er ook aan het eind van de dag achter dat het lijstje nooit af is? Zodat je met een onvoldaan gevoel naar huis gaat en stress ervaart? In de laatste jaren krijgen we ontzettend veel informatie op ons af. In 24 uur krijgen we evenveel prikkels binnen als onze ouders, 30 jaar geleden, in 1 maand! Geen wonder dat 9 op de 10 mensen stress ervaart. Juist nu in deze tijd, waarin thuiswerken de standaard is. Dit vraagt om een systeem waarmee je makkelijker prioriteiten kunt stellen, vooral als je je herkent in één van onderstaande thema’s:

 • Word je geleefd door je agenda?

 • Stroomt je mailbox vol?

 • Heb je het gevoel dat je werk nooit af is?

 • Ben je belangrijke zaken aan het uitstellen omdat er steeds dingen tussendoor komen?

 • Leef je in de waan van de dag?

 • En heb je al van alles geprobeerd om je productiviteit te boosten?

In deze Masterclass leer jij:

Over de belangrijkste principes achter “effectief werken”

 • De uitdaging van kenniswerkers
 • Focus in je werk
 • Waarom je voor anti-timemanagement gaat kiezen

Hoe je in simpele stappen structuur en overzicht krijgt in jouw werkdag

 • Een helder hoofd krijgen
 • De kunst van het beslissen
 • Een goed georganiseerd Altijd Alles Af werksysteem

Hoe je deze stappen direct toepast in Outlook

 • Werken vanuit een lege inbox
 • Tips om je mail snel te verwerken
 • Baas blijven over je eigen mail

Maximaal productief te zijn met zo min mogelijk stress

 • Versla je uitstelgedrag
 • Handige tips voor tijdwinst
 • Blijvend productief zijn

Altijd Alles Af: Een praktische methodiek die zich al bij duizenden mensen bewezen heeft

Reserveer hier je plek!

Resultaat

In de online Masterclass Altijd Alles Af in Outlook leer je om aan de juiste dingen te werken.

Je wordt maximaal productief, met zo min mogelijk stress. Je leert om beter prioriteiten te stellen, zodat je de juiste keuzes maakt. Je krijgt praktische tools om op een praktische tools om op een slimme manier je werk gedaan te krijgen en uitstelgedrag te verslaan.

Reserveer hier je plek!

Met een voldaan gevoel je werk verlaten

Elke dag een lege inbox

Overzicht van al je projecten en activiteiten

Met rust in je hoofd het weekend in

Jochem
-Mueller-

“Door de training heb ik de focus binnen mijn werkdag beter te weten verdelen. Ik denk nog dagelijks aan de tips die ik meegekregen heb. Hierdoor werk ik nu veel efficiënter.”

Else
-SES Nederland-

“De training heeft mij vooral op het gebied van Outlook veel structuur gegeven. Daarnaast creëert deze werkwijze meer rust en overzicht gedurende de dag.”

Petra
-Rabobank-

“De handige Outlook-tips en het gebruik van taken daarin heeft mij geholpen om gestructureerder te werken, meer overzicht te hebben en op het eind van de dag inzicht te hebben wat ik gedaan heb. Alle tips hebben mij tijdswinst opgeleverd”

Reserveer hier je plek!

Debbie Oosterlaar

Coach en trainer effectieve communicatie en zelfmanagement

Mensen hebben het altijd over timemanagement. Maar tijd kun je helemaal niet managen. Want iedereen heeft 24 uur in een dag zitten. Ik noem het daarom liever zelfmanagement en dit heb ik omgezet in de Altijd Alles Af methodiek. Met deze methodiek hou je regie op je werkdruk en leer je de beste lessen van waarop ik al jarenlang mensen coach vanuit mijn eigen onderneming.

Ik laat mensen zien hoe het kan dat er mensen zijn die 60 uur per week werken en geen millimeter stress ervaren. En hoe het kan dat er mensen zijn die 12 uur per week werken waarbij de stress zo ongeveer uit de oksels klotst. Pas als je echt beseft dat je zelf in de regie bent, dan krijgt stress geen kans meer!

BONUS:

gedurende een half jaar 3 live online Q & A momenten.

Ondersteuning in het implementeren!

Nieuw gedrag leer je door te herhalen. We ondersteunen je daarom met 3 sessies waarin je feedback krijgt op hoe je Altijd Alles Af het beste implementeert. En hoe je omgaat met de uitdagingen die je in de praktijk tegenkomt, zodat je leert de regie in eigen handen te houden.

Reserveer hier je plek!

Extra: jouw mail systeem in OUTLOOK

In deze Masterclass richt je Outlook in als verlengstuk van jouw Altijd Alles Af aanpak zodat je regie en controle houdt op binnenkomende berichten en taken en altijd met een leeg hoofd aan het eind van de dag jouw werkdag kunt afsluiten. Je krijgt stapsgewijs uitgelegd hoe dit werkt.

Reserveer hier je plek!

Schrijf je vandaag nog in en boek je ticket!

Voor het volgen van de online Masterclass en het vervolgprogramma doe je een investering van 497 euro exclusief BTW. Je kunt je hieronder inschrijven. Daarna nemen wij contact met je op voor het afhandelen van je reservering en de betaling van de factuur.